Bestuur:

Ell Prinsen bew Chris Nagel 3x25 Lucienne de Gelder  
Ell Prinsen  Chris Nagel Lucienne de Gelder  
Waarnemend Voorzitter / inschrijvingen Secretaris (+ ledenadministratie) & coördinator agility)  Algemeen bestuurslid  
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
   Erik Dijks  Adrie van Os  
   Erik Dijks  Adrie van Os  
   Coördinator Gehoorzaamheid Kantinebeheer & activiteiten  
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Ondersteuning Administratie, Fotografie:

Marijcke Dijks Pimmy Mol Monique Achterberg  Paul van Oevelen
Marijcke Dijks Pimmy Mol Monique Achterberg                           Paul van Oevelen
    Fotografie  Beheer Website
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Instructeurs:

 Jan Willem Schipper Voorzitter / penningmeester  Erik Dijks  Patricia Göttel  
 Jan Willem Schipper  Erik Dijks   Patricia Göttel  
   (Coördinatie G&G)                         
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
 Lucienne de Gelder  Margre van Elst  Volgt  Jobbien Mol
 Lucienne de Gelder  Margre van Elst   Joyce van Os  Jobbien Mol
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
 Rien de Waal  Marijcke Dijks  Chris Nagel 3x25  Wouter Drost
 Rien de Waal  Marijcke Dijks-Lam   Chris Nagel   Wouter Drost  
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
       
       
       

 

Kantinemedewerkers:

Adrie van Os Gert van Os Selma  
Adrie van Os                                  Gert van Os           Selma Rotgans  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

 

Onderhoud terrein:

Gert van Os Willem Nagel 3x2.5  Rien de Waal  
Gert van Os      Willem Nagel            Rien de Waal                   
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.