logo Maurikse Honden Sport Vereniging

Maurikse Honden Sport Vereniging

Nieuws

Voor alle leden van MHSV,

Ondanks een jaar van Lock Down's en weinig trainingsmogelijkheden hopen wij als bestuur dat iedereen de club blijft steunen.
Het contributiegeld zal binnenkort door een extern bedrijf, genaamd NIKKI, geïnd worden.
Later zal ook het cursusgeld door NIKKI geïnd worden.
Onderstaande tekst bevat alle informatie, over hoe NIKKI de facturatie regelt. We hopen iedereen weer snel te zien tijdens de training of in het clubhuis.

Het Bestuur

 

Samenwerking NIKKI
Het bestuur van Maurikse Honden Sport Vereniging heeft besloten om seizoen 2021 te professionaliseren en met de inning van de contributie een samenwerking aan te gaan met NIKKI. Deze manier van het innen van de contributiegelden is meer gericht op de toekomst en zal voor eenieder binnen de vereniging gemakkelijker zijn.
NIKKI start binnenkort (2021) met de inning van de contributie voor onze vereniging Concreet betekent dit dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerken. U ontvangt van NIKKI dan ook het verzoek uw contributie te voldoen middels een iDEAL-betaallink welke naar u zal worden verstuurd via e-mail. Mocht er geen e-mailadres bekend zijn bij de vereniging ontvangt u een brief thuis.
U ontvangt dus binnenkort de eerste e-mail met daarin de iDEAL-betaallink voor de betaling van de contributie van het nieuwe seizoen.
Wanneer u in geen e-mail heeft ontvangen, zijn uw contactgegevens die bekend zijn bij de vereniging op dat moment mogelijk niet up-to-date. Stuur in dat geval een e-mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) naar mhsv@nikki.nl.
Laat in uw e-mail a.u.b. altijd duidelijk weten van welke vereniging u lid bent, omdat NIKKI van meerdere verenigingen in Nederland de contributiegelden int.
NIKKI zal met u in contact staan om deze gelden te innen. Op een professionele en vriendelijke manier zullen zij uit naam van onze vereniging u eraan herinneren aan de betalingsverplichting te voldoen.
Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, lees dan de veel gestelde vragen (FAQ's) op de website: www.nikki.nl. Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u per e-mail al uw vragen aan hen stellen.
Let op!
Met het bestuur zijn een aantal vaste afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen:
  1. Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hiernaar per e-mail.
  2. De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per e-mail aan hen voorleggen.
  3. De vereniging kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal u doorverwijzen naar NIKKI.
  4. NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen in overleg met het bestuur een incassobureau in te schakelen om de contributiegelden te innen. Natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn. NIKKI gaat samen met ons en u voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze vereniging met elkaar bewaken; de contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.
Bedankt voor uw medewerking en heel veel succes tijdens het nieuwe seizoen!

Het bestuur van Maurikse Honden Sport Vereniging

NIKKI

 

Agenda

In de Agenda kun je de activiteiten voor 2020 en begin 2021 vinden.

Uitslagen

Uitslagen onderlinge wedstrijd en examens 1-3-2020

 

De diverse Uitslagen zijn verplaatst naar de pagina Uitslagen.

 

Terug naar boven